DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20335546,78%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Denizli Haberleri
  • Genel
  • İmar Vaadiyle İnsanları Dolandırma Şüphesiyle Harita Mühendisi Mehmet Güney Gözaltına Alındı

İmar Vaadiyle İnsanları Dolandırma Şüphesiyle Harita Mühendisi Mehmet Güney Gözaltına Alındı

ABONE OL
14 Şubat 2024 09:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda artan şikayetler üzerine, Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, emlak sektöründe faaliyet gösteren Remax Model ofisinin sahibi olan ve imar vaadiyle vatandaşları dolandırdığı iddia edilen bir kişiyi takibe aldı. Yapılan soruşturma sonucunda, Mehmet Güney isimli harita mühendisi emlakçı, tarlalarına imar uygulaması geçireceğini vaat ederek insanları dolandırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Şüphelinin, tarlalarına imar uygulaması geçirerek değer artışı sağlayacağı vaadiyle vatandaşları kandırdığı belirtildi. Ancak, vatandaşlar yapılan inceleme sonucunda, söz konusu imar uygulamasının gerçekleşmediğini ve maddi zarara uğradıklarını iddia etti. Ayrıca insanlara Kıbrıs’tan sahte belgelerle arsa sattığı ortaya çıkan şahsın sorgulaması sürüyor.

Emniyet birimleri, Mehmet Güney‘in dolandırıcılık suçlamalarıyla ilgili olarak detaylı bir soruşturma başlattı. Şüphelinin, daha önce de benzer suçlardan kaydının bulunduğu ve çeşitli yöntemlerle insanları kandırdığı öne sürüldü.

Şüpheli Mehmet Güney, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. Dolandırıcılık suçlamalarıyla ilgili soruşturma ise geniş kapsamlı olarak devam ediyor. Ortağı Ömür Karademir‘in ise olaylarla bağlantısı araştırılıyor. Şahısların Denizli Çamlık’ta lüx bir ofis tutup yüksek kâr vaadiyle insanları dolandırdığından şüpheleniliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.